PRY-CAM keuring

 

WAT IS PRY-CAM HOME?

PRY-CAM HOME is voor twee doeleinden ontworpen. Het ene deel, de MASTER, verblijft permanent in de meterkast van een woning en monitort alle belangrijke parameters van de elektrische installatie. Simpel gezegd spoort de MASTER  mogelijke risico’s in het elektriciteitsnet van het huis op. Deze risico’s kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door slijtage of structurele overbelasting van de installatie, en kunnen leiden tot brand of ongelukken. Als de MASTER gevaar detecteert, slaat hij alarm via de smartphone van de huiseigenaar, die vervolgens kunt u Max-Tech BV inschakelen om het probleem te verhelpen.
Het is goed om zulke gevaren snel te signaleren, maar het is natuurlijk altijd beter om eventuele risico’s in de elektrische installatie te voorkomen. Daarom moeten elektrische installaties eigenlijk periodiek aan een keuring worden onderworpen. Zo’n controle kost normaal heel wat tijd en geld, maar dat is vanaf nu anders. Dankzij de PRY-CAM HOME PLUG voeren wij in een handomdraai alle standaard controletests uit. 
Dit zijn: 
  • De spanningsverlies-test
  • De aardingsweerstand-test
  • De aarlekschakkelaar-test
  • De installatieautomaat-test
Na het doen van de tests maken we een persoonlijke technische rapport van de keuring aan. Hiermee geven wij u een overzichtelijke bevestiging dat de installatie naar behoren functioneert. 

Omdat de periodieke checks nu zo snel en eenvoudig zijn uit te voeren, stellen we gemakkelijk samen met u een onderhoudsplan op voor de toekomst. Ook kunnen we, aan de hand van de data die de MASTER verzamelt, met u kijken naar waar in huis er energie te besparen valt.
 

Max-Tech

Vestigingen Baarn en Zwolle
info@max-tech.nl

Contactinformatie

Sociale Media

Volg ons op sociale media!

Contact

Bij vragen kunt u bij ons terecht via ons contactformulier of via info@max-tech.nl.

Contactformulier