Nieuwe groepenkast

Door de energie transitie is het duidelijk dat we steeds afhankelijker worden van elektrisch energie. Het is hierdoor noodzakelijk om zorg te dragen voor een goede en veilige infra structuur in uw woning van de elektrische installaties.

Wij kunnen als erkend elektrotechnisch installateur (InstallQ 12284) met zegelrecht, deze installatie voor u onderhouden en aanpassen.
Een van de belangrijkste onderdelen in uw elektrische installatie is de groepenkast, hierin bevinden zich de beveiligings componenten van uw installatie.

Zodra u extra apparaten in uw woning installeert is het vaak noodzakelijk om extra beveiligingen (groepen) aan te brengen, of zelfs het geheel vervangen van uw groepenkast.
Ook bij het installeren van een laadpaal en een zonnestroom installatie is het van belang uw groepenkast grondig te herzien, omdat deze onderdelen veel stroom vragen/leveren.

Dit voeren wij geheel voor u uit inclusief het opnieuw verzegelen van uw hoofdaansluiting en keuring van de installatie, zodat u verzekert bent van een veilige installatie.

Max-Tech

Vestigingen Baarn en Zwolle
info@max-tech.nl

Contactinformatie

Sociale Media

Volg ons op sociale media!

Contact

Bij vragen kunt u bij ons terecht via ons contactformulier of via info@max-tech.nl.

Contactformulier