Geberit Aquaclean montage specialist

De Geberit AquaClean douchewc: een nieuwe vorm van hygiëne

Marco Engberink van Max-Tech BV installeert jouw douchewc binnen één dag

Maak jij je handen weleens schoon met alleen papier? Hoogstwaarschijnlijk niet. Wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven, geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een frisse en hygiënische ervaring, die deze gewoonte weleens voorgoed zou kunnen veranderen. De douchewc reinigt de billen namelijk met water. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en bijzonder comfortabel. De Geberit AquaClean douchewc is een toilet en bidet in één en heeft een ingebouwde douchefunctie, de WhirlSpray. Deze reinigt het onderlichaam comfortabel met warm water. De douchefunctie start je zelf door op de knop van de bijbehorende afstandsbediening te drukken.
Afhankelijk van het model douchewc zijn er ook extra comfortfuncties in het toilet aanwezig, zoals een warmeluchtföhn, voor het drogen van het onderlichaam, en een ingebouwde geurzuivering. Welk model je ook kiest Max-Tech BV in Zwolle maakt van jouw toilet binnen één dag een wellnessoase.

Voor iedere situatie en vrijwel elk budget is er een passende AquaClean douchewc. Geberit biedt met AquaClean Mera, Tuma en Sela een volledig assortiment, van complete douchewc-modellen tot een flexibele toiletzitting met geïntegreerde douchefunctie. Zo is er voor iedere situatie een juiste keuze. De AquaClean Mera biedt frisheid en comfort op het hoogste niveau. Deze douchewc is geschikt voor iedereen die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. De AquaClean Sela is stijlvol en minimalistisch qua ontwerp en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling en randloos en gemakkelijk te reinigen wc-keramiek. De AquaClean Tuma is een compacte alleskunner en verkrijgbaar in wandhangend en vloerstaand en is ook beschikbaar als losse toiletzitting.

Installatie binnen één dag

Heb je een keuze gemaakt en wil je jouw nieuwe douchewc installeren? Marco Engberink van Max-Tech BV is een ervaren en erkende Geberit AquaClean montagespecialist. Marco Engberink tovert jouw toilet of badkamer binnen één dag om in een ware wellnessoase. Wie wil dat nou niet?

Informatie

  • Wil je meer informatie over het reinigen met water en de verschillende AquaClean douchewc modellen? Maak een vrijblijvende afspraak voor een bezoek aan huis. Max-Tech BV geeft je maatwerk advies over welke douchewc bij jou past.
  • Ben je nieuwsgierig geworden? Max-Tech BV biedt je de mogelijkheid de AquaClean douchewc 2 weken gratis bij jou thuis te testen. Neem contact op en informeer naar de gratis testmogelijkheid.
  • Ben je overtuigd van de voordelen van het reinigen met water op het toilet en wil je een AquaClean douchewc aanschaffen? Informeer bij Max-Tech BV naar de speciale cashbackactie.

Neem contact op via de groene Whattsapp-knop rechtsonder.

Max-Tech BV, de Geberit AquaClean montagespecialist bij jou in de buurt!


Video's Reinigen met water

Mera optimaal comfort Tuma de basis is al luxe

www.geberit-aquaclean.nl

Modellen

Mera Sela Tuma
vanaf  € 4965,00 vanaf  € 3323,00 vanaf  € 1801,00


Past altijd!

Ongeacht het merk van het spoelreservoir of closetpot, is er voor elke situatie een oplossing te realiseren.

Max-Tech

Vestigingen Baarn en Zwolle
info@max-tech.nl

Contactinformatie

Sociale Media

Volg ons op sociale media!

Contact

Bij vragen kunt u bij ons terecht via ons contactformulier of via info@max-tech.nl.

Contactformulier